Tobleronemousse

Tobleronemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
6
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red:

Tobleronemousse, billede 4 Tobleronemousse, billede 1 Tobleronemousse, billede 2 Tobleronemousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
200 gram Toblerone
   
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
chokoladespåner
  evt. friske bær
   
Opskrift:
Pisk sukker og æggeblommer hvide.

Smelt Tobleronen over svag varme i vandbad.

Hæld smeltede Toblerone i æggeblandingen.

Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen.

Anret Tobleronemoussen i portionsglas eller skål og stil den på køl i mindst 2 timer gerne natten over.

Server med flødeskum, chokoladespåner og friske bær, kan f.eks. være hindbær eller blåbær.


karakterer:
Opskriften er vist 22633 gange,
og udskrevet 184 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13388 (3187 kcal)
KJ pr. 2231 (531 kcal)
Vægt ialt 805 gram
Vægt pr. 134 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1663 KJ (395 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 32.7 gram
Kulhydrat 22.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu