Flødeleverpostej

Flødeleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Claus Ørnfeldt Willemoës

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.lever -hakket
250 g.spæk -hakket
1 løg -rives
2 spsk.Worcestershiresauce
2 spsk.HP-sauce
2 tsk.soja
1 tsk.mild paprika
1 knsp.allehånde
 salt
 peber
 
50 g.smør
0.5 dl.hvedemel
2.5 dl.piskefløde
1 bouillonterning
 
2 æg
 
 
 
Opskrift:
Rør lever og spæk sammen, tilsæt krydderier, saucer og revet løg.

Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Tilsæt fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring.

Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de 2 sammenpiskede æg.

Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på nederste rille.

Leverpostejen kan med fordel fryses ubagt, og skal så bages i ca. 1 time 15 minutter direkte fra fryser.
Bagt leverpostej som har været frossen, har tilbøjelighed til at smuldre.


Tips:

Hvis du absolut ;-) vil spare lidt på fløden kan du opløse bouillonen i 1/2dl kogende vand og hælde det sammen med 2dl fløde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9357 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu