Kokosrabarberkage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 52818 gange,
og udskrevet 2604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Nina M - 2009-06-01 09:42:13 Nonoxal neutraliserer syren i rabarber. De fleste har sikkert prøvet, at tænderne føles ru, når de har spist rabarber. Det er pga syren i rabarberne. Dette undgås/formindskes, når nonoxal tilsættes. Nonoxal findes i supermarkeder ved ingredienser til syltning, det er flydende, og plejer at findes i klare glasflasker. lone - 2008-05-24 07:23:16 Rigtig god kage - man kan spare lidt på sukkeret og anvende lidt kvark i stedet for noget af fedtstoffet. anonym - 2008-04-16 14:55:53 Alletiders kage. Jeg prøvede at hælde annassaft over den lune kage. Muf cj - 2007-05-12 10:24:42 hvad er nonoxal ???? Per - 2005-01-01 01:01:01 Fadet på billedet er et ovalt fad på 25x35 cm., det er måske lige stort nok. Vil skyde på at dobelt portion svarger godt til en bradepande 24x34 cm. anja - 2005-01-01 01:01:01 Den er super lækker, kan anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne