Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingesalat 06

Kyllingesalat 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else 79

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
2 spsk.Becel rapsolie (til marinering og stegning)
1 fedpresset hvidløg (kan udelades)
 Lidttørrede krydderurter efter smag (fx Provence eller basilikum)
 Salt
 peber
1 broccoli
1 romainesalat eller 2-3 mini romaine salathoveder
250 g.cherrytomater eller små blommetomater
1 lille håndfuld valnødder, hasselnødder eller cashew uden skaller (kan udelades)
 
 Dressing:
1 tsk.Dijon sennep
1 spsk.Becel rapsolie
2 tsk.Lys vin- eller æbleeddike
1-2 spsk.finthakket dild
 Evt.lidt presset hvidløg
 Salt
 peber
 
 Sprøde rugbrødschips:
4-5 tykke skiver groft rugbrød uden skorpe
1 spsk.Becel rapsolie
 Evt.lidt flagesalt
 
Opskrift:
Skær kødet i tern og bland det med Becel rapsolie, salt og peber, tørrede krydderurter og evt. presset hvidløg. Hæld den marinede kylling på en varm pande med marinaden og steg den gylden (skal være gennemstegt). Del broccolien i buketter, kog den i max. 2 minutter i letsaltet vand og køl den hurtigt i koldt vand (evt. med et par isklumper) for at bevare sprødheden.

Snit romainesalaten i mundrette stykker eller brug de hele blade fra mini romainesalat. Halvér de små tomater. Rist nødderne kort på en tør pande og hak dem, når de er kolde.

Rør din dressing sammen og vend den i salaten, som du herefter kan anrette smukt i 4 portioner.

Udblød rugbrødskiverne i lidt vand i ca. 10 minutter og afdryp dem i en sigte. Rør brødet med Becel rapsolie til en fast grød. Rul grøden til 16 kugler og placer dem med god afstand på en bageplade med bagepapir. Brug en kort, bred kniv eller spatel til at trykke rugbrødskuglerne til 1-2 mm tykke pæne cirkler. Dyp evt. kniven i lidt Becel rapsolie for at få dejen til at slippe lettere.

Drys evt. de 16 runde chips med lidt flagesalt og bag dem ved 200 grader midt i ovnen i ca. 20 minutter og servér dem lune og knasende sprøde til salaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7198 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu