knuste hørfrø (brug en morter eller en minihakker)40 g. knuste hørfrø (brug en morter eller en minihakker)
50
g.
solsikkekerner50 g. solsikkekerner
1
spsk.
honning1 spsk. honning
3
spsk.
Becel Solsikke-, raps og hørfrøolie3 spsk. Becel Solsikke-, raps og hørfrøolie
2
tsk.
salt2 tsk. salt
275
g.
groft speltmel og 350 g fint speltmel, hvedemel eller hvad du har på hylden275 g. groft speltmel og 350 g fint speltmel, hvedemel eller hvad du har på hylden
Opskrift:
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt honning, olie, salt og frø og rør det hele sammen i en stor skål eller med din køkkenmaskine. Tilsæt herefter din melblanding lidt efter lidt og ælt dejen færdig, til den er smidig, men stadig lidt klistret. Dæk skålen med film eller et låg og stil den i køleskabet i min. 12 timer. Form så dejen til boller (brug evt. et par sker, hvis den klistrer for meget), og læg bollerne på en bageplade med bagepapir. Pensl bollerne med lidt pisket æg lige inden bagningen.
Sæt bollerne ind i en 250 grader varm ovn – skru straks ned til 200 grader og bag bollerne i 15-20 min.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9124 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider