Marengsbund

Marengsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bund 1 Bund
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : majanita

Indsendt :      Red:

Marengsbund, billede 4 Marengsbund, billede 1 Marengsbund, billede 2 Marengsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
200 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Pisk æggehvider stive, tilsæt derefter flormelis og mel og rør sammen. Tilsæt de hakkede nødder eller mandler.

Smør det hele ud på smurt bagepapir (vigtigt at bagepapiret er smurt, ellers hænger det fast) og bag det i 45 minutter ved 150 grader C alm. ovn


karakterer:
Opskriften er vist 119123 gange,
og udskrevet 715 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8334 (1984 kcal)
KJ pr. Bund 8334 (1984 kcal)
Vægt ialt 538 gram
Vægt pr. Bund 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1549 KJ (368 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 50.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Cecilie  -  2022-07-22 12:59:12
Kan man bruge majsmel eller mandelmel i stedet for hvedemel?