Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Flødesauce Svenske kødboller

Flødesauce Svenske kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt :



Ingredienser:
 Gräddsås (flødesovs):
2 spsk.hvedemel
1 dl.13% fløde
3 dl.mælk
2 spsk.kalvfond
0.5 spsk.soja
0.5 tsk.salt
 lidtpeber
 
Opskrift:
Rør mel og fløde sammen. Tilsæt resten. Lad det koge et par minutter

Tips:

Server tyttebær og kogte kartofler til de svenske kødboller


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10486 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kristian  -  2016-12-14 18:12:13
Super lækker og nem sovs. Jeg doblede op og brugte én oksebullon i stedet for kalvfond. Så smagte jeg til med ribsgele. Mums en sovs.