Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Red velvet cake

Red velvet cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : MacALF

Indsendt :



Ingredienser:
280 g.Palmin
450 g.sukker
1 spsk.cacao
 rød pastafarve efter behov brug regeligt
285 g.hvedemel
1.25 tsk.salt
1.25 tsk.vanilie essens
1.25 tsk.Natron
1.25 tsk.hvid eddike
3 æg
3 Dl.kærnemælk
 
Opskrift:
find enten 2 22cm springforme og smør dem ind i smør, og tag en spk mel og fordel i formene så alle sider er med mel.
eller 24 muffinsforme.
tænd ovnen på 180 grader
tag palmin, sukker, cacao, mel, salt, vanilie essens, natron i den røreskål og mix sammen til tilføj 1 æg af gangen og mix i 1 minuts tid mellem hvert æg, kom halvdelen af mælken i og mix rundt tilføj resten af mælken og mix videre, kom pastafarve i

Tips:

skal bages midt i ovnen ved 180 grader i 35 - 40 min (til kagen slipper kanten) ps denne kage er meget svampe agtig og blød i toppen så det med at stikke i kangen virker ikke rigtig


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4458 gange,
og udskrevet 45 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

MacALF  -  2012-02-20 22:49:30
glemte lige den er fremragende med chokolade kagemouse (dr. øgter)