Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.
Dej:
Smuldr mel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.
Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.
Server kagen lun med koldt flødeskum til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(26 stemmer)
Opskriften er vist 141767 gange, og udskrevet 3286 gange.
Energi:
KJ total 10798 (2571 kcal)
KJ pr. Pers. 2159 (514 kcal)
Vægt ialt 1106 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 976 KJ (232 kcal) Protein 1.8 gram Fedt 11.4 gram Kulhydrat 32.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Jan Petersen - 2013-06-09 08:15:04 Det kan med fordel betale sig at drysse rabarber-stykkerne med sukker og lade dem stå nogle timer inden kagen skal laves. For at neddæmpe syren.
liselotte jensen - 2009-05-18 01:09:33 Den er skide god og smager rigtig godt med is til osse det andet SS
- 0000-00-00 00:00:00 eller creme fraiche
- - 0000-00-00 00:00:00 Vanille is vil også være godt tilbehør
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider