Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Smuldrekage med rabarber

Smuldrekage med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Smuldrekage med rabarber, billede 4 Smuldrekage med rabarber, billede 1 Smuldrekage med rabarber, billede 2 Smuldrekage med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
   
  Dej:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.

Dej:
Smuldr mel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.

Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

Server kagen lun med koldt flødeskum til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (26 stemmer)

Opskriften er vist 139835 gange,
og udskrevet 3216 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jan Petersen  -  2013-06-09 08:15:04
Det kan med fordel betale sig at drysse rabarber-stykkerne med sukker og lade dem stå nogle timer inden kagen skal laves. For at neddæmpe syren.


liselotte jensen  -  2009-05-18 01:09:33
Den er skide god og smager rigtig godt med is til osse det andet SS


  -  0000-00-00 00:00:00
eller creme fraiche


-  -  0000-00-00 00:00:00
Vanille is vil også være godt tilbehør