Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Berlinerpfankuchen

Berlinerpfankuchen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet.

Indsendt af : Mille

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
50 g.smør eller margarine
25 g.gær
1 dl.lunken mælk
2 spsk.melis
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 olie eller palmin til kogning
 
 Fyld:
 hindbær- eller jordbærmarmelade
 
 Pynt:
 Melis
 
Opskrift:
1. Hak fedtstoffet ud i melet.
2. Rør gæren ud i den lune mælk og kom det i melet.
3. Ælt med melis og æg til en blank og smidig dej.
4. Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik ud med et glad eller en rund form.
5. Læg dem sammen to og to om en skefuld marmelade. Tryk kanterne godt sammen. Eller rul dejen ud i små pølser der samles som ringe. Lad dem hæve i ca. 20 min et lunt sted.
6. Kog dem gyldne i olie eller palmin, 2-3 af gangen.
7. Lad kagerne dryppe af på et fedtsugende papir inden de vendes i melis.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3321 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu