Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladerand

Chokoladerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mille

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.smør eller margarine
170 g.melis
4 æggeblommer
200 g.mørk chokolade
4 æggehvider
120 g.hvedemel
 smør eller margarine til formen
 
 Glasur:
100 g.mørk chokolade
2 spsk.stærk kaffe
12-14 valdnøddekerner
 
Opskrift:
1. Smelt fedtstoffet og hæld det i en røreskål. Tilsæt melis og æggeblommer et af gangen. Rør til massen er let og luftig.
2. Smelt chokoladen i vandbad.
3. Pisk æggehviderne stive.
4. Rør chokoladen i æggemassen, tilsæt mel og vend tilsidst æggehviderne i.
5. Hæld dejen i en smurt randform og bag kagen 40-50min ved 175-200grader.
6. Vend kagen ud på en rist, men lad formen blive indtil kagen er kold.
7. Smelt chokoladem og hæld kaffen i. Smør kagen med glasuren og pynt med nøddekernerne.

TIP: kan serveres som dessert med is eller flødeskum i midten.

Tips:

de 175-200grader er ved alm. ovn.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3815 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu