Italienske småkager

Italienske småkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : theresakjoelby

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.hvedemel
250 g.sukker
0.5 tsk.bagepulver
1 lille drys salt
2 æg
0.5 vaniljestang
1 uprøjtet appelsin (finrevet skal)
100 g.mandler (smuttede)
75 g.pinjekerner
 
Opskrift:
bland mel med sukker, bagepulver og salt.
pisk æggene sammen med kornene af vanilje og finrevet appelsin skal.
ælt det i dejen sammen med æggeblandingen.
tilsæt grofthakkede mandler og pinjekerner.

rul til stænger, der er 1 cm høje og 3 cm brede.
Bag dem ca. 15 min ved 200 grader.

Inden stængerne afkøles skæres de på skrå ca. 1 cm tykkelse som lægges på siden og tørres/ bages ved 125 grader i ca. 20 min. til de er sprøde.
afkøles på en bagerist.

Tips:

opbevares tørt f.eks. i en kage dåse. du kan også vælge at kun bruge 200 g hvedemel og 75 g kakaopulver så får du lækre chokolade italienske småkager eller dyppe halvdelen af en småkage i chokolade så den halve er syppet og den anden halve er fri.


karakterer:
Opskriften er vist 6411 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu