Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber- og tomatkompot

Rabarber- og tomatkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kompot

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.rabarber
½ kg.gode modne tomater
4 vanillestænger
1 citron
600 g.sukker
½ l.vand
 


Opskrift:

Sukkerlagen koges med vanillestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9451 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu