Pastasalt med kylling og persilleolie

Pastasalt med kylling og persilleolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Julie

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.pastaskruer eller lignende (gerne grov)
2 stk.kyllingebrystfileter
2 hønsebouillon-terninger
2 røde snackpebre
100 g.sugarsnaps eller grønne asparges
 
 Persilleolie:
2 bdt.persille (de små potter)
3 fedhvidløg
0.5-1 dl.olivenolie
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pastaen koges efter anvisning på pakken.
Kyllingefileterne koges i vand med de opløste hønsebouillon-terninger i ca. 10 min. (de skal være gennemkogte) og skæres i små tern på.

Imens laves persilleolien:
Alle ingredienser blendes helt fint og smages til med salt og peber - den smager måske meget af hvidløg, men smagen mildnes når olien blandes med resten af salaten. Man behøver ikke at bruge al olivenolien - bare så man synes at det passer. Det skal dog være flydende og som en dressing, som lægger sig om pasta, kylling og grøntsager. Persilleolien kan med fordel blandes med pasta og kylling, mens disse stadig er varme/lune!

Når pasta/kyllinge-blandingen er helt kold, skæres snackpebre og ærter/asparges fine tern/stykker, og blandes med pasta og kylling.

Tips:

Super lækker som let sommer-aftensmad, evt. med lækkert brød til. Ellers perfekt som en del af frokostbord/buffet. Hurtig og nem at lave!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4458 gange,
og udskrevet 109 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu