Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flade olivenbrød

Flade olivenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Gær
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
250 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pensling:
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Bland lunkent vand og salt, og opløs gæren heri. Rør olien og de grofthakkede oliven i. Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig. Stil dejen til hævning ca 1 time.

Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle. Lad dem efterhæve ½ time.

Snit 3 ridser i hver og pensl med olie. Bages ved 220 (i 15 - 20 minutter).

Tips:

Dejen kan også anvendes til boller eller flûtes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (20 stemmer)

Opskriften er vist 20961 gange,
og udskrevet 328 gange.


Energi:
KJ total 4961 (1181 kcal)
KJ pr. stk. 1240 (295 kcal)
Vægt ialt 614 gram
Vægt pr. stk. 153 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 808 KJ (192 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 28.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Midtjyden  -  2014-05-02 12:49:07
der skal bruges ca. 450 g mel til den angivne mængde vand og olie


Fahnø  -  2013-09-28 10:35:31
Nærmere dobbelt så meget mel...... Undrer mig over den gode karakter med fejl i opskriften, så vender tilbage når brødet er bagt


Mette Maria Guld  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal noget mere mel i. Men brødet er rigtigt godt!