Flade olivenbrød
Hovedingrediens : Bær - Oliven Indsendt : |
|
|
Bland lunkent vand og salt, og opløs gæren heri.
Rør olien og de grofthakkede oliven i.
Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig.
Stil dejen til hævning ca 1 time.
Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle. Lad dem efterhæve ½ time. Snit 3 ridser i hver og pensl med olie. Bages ved 220 (i 15 - 20 minutter). Tips: Dejen kan også anvendes til boller eller flûtes. |
|
Opskriften er vist 24499 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Midtjyden - 2014-05-02 12:49:07 der skal bruges ca. 450 g mel til den angivne mængde vand og olie Fahnø - 2013-09-28 10:35:31 Nærmere dobbelt så meget mel...... Undrer mig over den gode karakter med fejl i opskriften, så vender tilbage når brødet er bagt Mette Maria Guld - 2005-01-01 01:01:01 Der skal noget mere mel i. Men brødet er rigtigt godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne