Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Flade olivenbrød

Flade olivenbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 4 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Oliven

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Gær
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
250 gram Pizzamel AMO 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Pensling:
0.5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Bland lunkent vand og salt, og opløs gæren heri. Rør olien og de grofthakkede oliven i. Ælt melet i lidt af gangen til dejen er blank og smidig. Stil dejen til hævning ca 1 time.

Ælt dejen igennem igen og del den i 4 portioner som formes til flade brød - gerne med en kagerulle. Lad dem efterhæve ½ time.

Snit 3 ridser i hver og pensl med olie. Bages ved 220 (i 15 - 20 minutter).

Tips:

Dejen kan også anvendes til boller eller flûtes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (20 stemmer)

Opskriften er vist 21705 gange,
og udskrevet 354 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Midtjyden  -  2014-05-02 12:49:07
der skal bruges ca. 450 g mel til den angivne mængde vand og olie


Fahnø  -  2013-09-28 10:35:31
Nærmere dobbelt så meget mel...... Undrer mig over den gode karakter med fejl i opskriften, så vender tilbage når brødet er bagt


Mette Maria Guld  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal noget mere mel i. Men brødet er rigtigt godt!