Hjemmelavet marcipan

Hjemmelavet marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : GrundopskrifterHovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet marcipan, billede 4 Hjemmelavet marcipan, billede 1 Hjemmelavet marcipan, billede 2 Hjemmelavet marcipan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Rosenvand
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Kog sukkeret op med vandet og lad det koge til en tyk sirup. Hvis det krystalliserer hældes en smule mere vand i, til det er opløst.

Kør mandlerne igennem en kødmaskine to gange. Kom de malede mandler i en røreskål og tilsæt den let afkølede men stadig varme sirup lidt efter lidt under omrøring.

Køl massen af og ælt med parfumeret vand, og flormelis efter konsistens, og hvor sød man vil have massen.





karakterer:
Opskriften er vist 57485 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19560 (4657 kcal)
KJ pr. Portion 19560 (4657 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Portion 1200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1630 KJ (388 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 16.3 gram
Kulhydrat 53.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu