Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado

Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Rokkeq

Indsendt :      Red:

Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado, billede 4 Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado, billede 1 Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado, billede 2 Salat med ovnbagte rabarber, valnødder og avokado, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.rabarber
2 spsk.Sukker
50 g.Valnødder
2 spsk.Honning
4 avokado
1 pottebrøndkarse
 Salt
 
 Dressing:
1 spsk.Olivenolie
2 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skær rabarberne i stykker på 5 cm. Læg dem i et fad med bagepapir, drys med sukker, og bag dem ved 180*c varmluft i ca. 1/2 time, til de er møre.


Rist nødderne på en tør, hed pande, til de er gyldne, tilsæt honning og salt, varm igennem, og afkøl dem på en tallerken. Hak dem groft.


Ved serveringen:
anret portionsvis i skåle eller på fad. Læg halvdelen af brøndkarsen nederst, fordel smalle avokado både over, så dessingen, så rabarberne og til sidst resten af brøndkarsen og nødderne.


karakterer:
Opskriften er vist 22900 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu