Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber- og tomatkompot med citronsoufflé

Rabarber- og tomatkompot med citronsoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.rabarber
½ kg.gode modne tomater
4 vanillestænger
1 citron
600 g.sukker
½ l.vand
 
 Citronsoufflé:
60 g.citronsaft
60 g.piskefløde
3 æggeblommer
25 g.sukker
15 g.kagecremepulver eller Maizena
3 æggehvider med 50 g sukker
 


Opskrift:

Citronsaft og piskefløde koges sammen. Æggeblommer, sukker og kagecreme blandes sammen. Den varme citronsaft med piskefløden vendes i blandingen og koges op. Blandingen tilsættes stiftpiskede æggehvider. Derefter kommes det i smurte portionsforme, der lægges i fryseren. Citronsouffléen tages ud fra formene og stilles på tomatskiven, der stilles i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.

Rabarberkompot:
Sukkerlagen koges med vanillestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8126 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu