kagecremepulver eller Maizena 15 g. kagecremepulver eller Maizena
3
æggehvider med 50 g sukker3 æggehvider med 50 g sukker
Opskrift:
Citronsaft og piskefløde koges sammen.
Æggeblommer, sukker og kagecreme blandes sammen. Den varme citronsaft med piskefløden vendes i blandingen og koges op. Blandingen tilsættes stiftpiskede æggehvider. Derefter kommes det i smurte portionsforme, der lægges i fryseren.
Citronsouffléen tages ud fra formene og stilles på tomatskiven, der stilles i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min.
Rabarberkompot:
Sukkerlagen koges med vanillestænger. Rabarberne skæres i små stykker og tilsættes og fjernes fra varmen. Tomaterne fjernes for skind og kerner, drysses derefter med sukker, der trækker i 2 timer. Derefter tilsættes den lune rabarberkompot. Skal stå 1 døgn i køleskab.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9095 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider