Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lækker chokolademousse med Toms Skildpadder

Lækker chokolademousse med Toms Skildpadder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sara

Indsendt :



Ingredienser:
3 past. æggeblommer
2 spsk.sukker
100 g.Toms skildpadder
2.5 dl.piskefløde
100 g.daim
 
Opskrift:
Æggeblommerne og sukkeret piskes hvide i en skål.

Toms skildpadder smeltes over et vandbad, og piskes derefter i æggemassen.

Fløden piskes og vendes forsigtigt i massen.

Læg daimen i en pose, og knus det med evt. en kødhammer.

75 g. af den knuste daim vendes forsigtigt i massen.

Anret moussen i portionsglas og lad den stå i køleskabet i et par timer.

Pynt moussen med lidt flødeskum og resten af det knuste daim.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14525 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu