Baba ganoush
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Mellemøsten Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Auberginerne halveres på langs, skinnet gnides med lidt olie, og skindet prikkes med en gaffel.
Lagges på en bageplade, evt. med bagepapir og grilles ved 275 grader C. alm ovn under grill ca. 30 minutter til de falder sammen og kødet er mørt.
Skrab kødet ud med en ske, og lad det dryppe af i en sigte. Det afdryppede auberginekød kommes i en blender med de øvrige ingredienser, smag til løbende. Hvidløg kan undlades, og der kan evt. bruges lidt chili i stedet eller sammen med. Serveres med pitabrød eller andre former for fladbrød. |
|
Opskriften er vist 1101 gange,
og udskrevet 12 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne