Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold rabarbersuppe

Kold rabarbersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kold rabarbersuppe, billede 4 Kold rabarbersuppe, billede 1 Kold rabarbersuppe, billede 2 Kold rabarbersuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Frugtsaft. blandet. sødet. koncentreret
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Jævning:
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   


Opskrift:

Vand, saft og ca. 1 dl sukker bringes i kog.

Rabarber i stykker på 3-4 cm tilsættes og bringes langsomt i kog. Tages så af varmen, så det kan stå og trække 1/2 -1 time for at rabarberstykkerne ikke koger helt ud.

Smages til med sukker.

Bringes atter til kog, tages af blusset, jævningen tilsættes (må ikke koge). Suppen skal jævnes, så den er lidt tyndere end man ønsker at servere den, da den bliver tykkere ved afkøling.

Serveres kold eller lun.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbersuppe



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 77879 gange,
og udskrevet 1148 gange.


Energi:
KJ total 3865 (920 kcal)
KJ pr. Pers. 966 (230 kcal)
Vægt ialt 1615 gram
Vægt pr. Pers. 403 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 239 KJ (56 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Emilie  -  2017-01-11 15:19:51
Smager SUPER dejligt. Piftede den lidt op med en anelse vaniljesukker og en klat god vaniljeis ved servering.


?idda?  -  2010-05-01 16:08:41
Tror jeg vil prøve den med lidt Creme Fraiche med sukker og lidt rabarbersaft. MUMS


hans  -  2008-05-30 19:17:23
Fantastisk suppe! Fremragende! Det bedste jeg nogensinde har samgt! Bamse og Kylling!


Jeanette Hansen  -  2007-05-14 10:01:21
Hvis man siger suppen, servere den lun kan man evt. tilsætte friske jordbær i kvarte stykker - eller en klat kold flødeskum - eller bruge kammer junkere.


Nina  -  0000-00-00 00:00:00
Suppen er virkelig god! - Særlig med mynteis til.