Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidløgssmør cremet og blødt

Hvidløgssmør cremet og blødt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.smør
50 g.kærgården
1 tsk.citronsaft
1 tsk.varm vand
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Smør og kærgården røres blødt i en elektrisk røremaskine eller med en elpisker.

Citronsaft og varm vand tilsættes lidt efter lidt. Presset eller meget finrevet hvidløg tilsættes.

Hvidløgssmørret røres ca 5 min i en røremaskine eller ca 10 min med en elpisker.

Tips:

Laver man store portioner, kan man med fordel anvende "etfedshvidløg". Man skal bare veje de alm hvidløgsfed samt "etfedshvidløg", så man får det rigtige forhold.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2468 gange,
og udskrevet 64 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu