Skildpaddecreme

Skildpaddecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Skildpaddecreme, billede 4 Skildpaddecreme, billede 1 Skildpaddecreme, billede 2 Skildpaddecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
220 gram TOMS Kæmpe Skildpadder En TOMS Kæmpe Skildpadde vejer ca. 28 gram.
   
Opskrift:
Piskefløde og skildpadder varmes forsigtigt op under omrøring i en gryde til chokoladen er helt smeltet.

Hældes over i en skål der sættes i køleskabet til næste dag, de første timer utildækket, men derefter kan skålen dækkes med film.

Næste dag piskes chokoladefløden til skum som du ville gøre med piskefløde.

Tips:

Det er vigtigt at chokoladefløden er helt kold da du eller ikke vil kunne piske den til skum.

der er lige godt 110 g. i en pakke med 4 chokoladeskildpadder så til en portion skal der bruges 8 skildpadder.


Se vores Fastelavnsboller med skildpadde her





karakterer:
Opskriften er vist 4586 gange,
og udskrevet 171 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11665 (2777 kcal)
KJ pr. Portion 11665 (2777 kcal)
Vægt ialt 720 gram
Vægt pr. Portion 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1620 KJ (385 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 31.9 gram
Kulhydrat 23.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu