Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecr

Salat med tandoori-stegt kylling, melon og myntecr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SalatRet : Salat - Salater

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Else

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
1 spsk.tandoori krydderblanding
 Becel flydende
1 dl.Cremefine til madlavning 7 %
0.5 dl.mynteblade
 Citronsaft
 Salt
 friskkværnet peber
300 g.melon i tern
1 rødløg i tynde skiver
1 stor håndfuld babyspinat
1 bægersalattern 3%
 Frisk mynte
 
Opskrift:
Sådan gør du
Kom tandoori og kylling i en pose og ryst grundigt.
Steg filletterne i fedtstoffet i 5-6 minutter på hver side på middelvarme.
Blend Cremefine og mynte til en grøn creme – brug en stavblender eller hak mynten meget fint og rør den sammen med Cremefine.
Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber.
Skær kyllingefiletterne i skiver og bland med melon, rødløg, spinat og ostetern.
Drys med mynteblade og server med dressing og lunt naanbrød.




karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3049 gange,
og udskrevet 47 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu