Himmelsk kage du ikke må gå glip af, Konditori

Himmelsk kage du ikke må gå glip af, Konditori, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Tror ikke det er en god ide, nej.

Indsendt af : Sarah

Indsendt :



Ingredienser:
 Kagebund nummer 1:
250 g.Hvedemel
50 g.Smør
300 g.Sukker
3 æg
2.5 tsk.Bagepulver
1 tsk.Vaniliesukker
2 dl.Mælk
 Skal af 0.5 appelsin (Resten gemmes, bruges senere)
 
 Kagebund nummer 2 (chokolade)
2 Æg
150 g.Sukker
250 g.Hvedemel
4 spsk.Kakaopulver (lidt stærk/ægte)
1 tsk.vaniliesukker
1 tsk.Bagepulver
4 dl.mælk
150 g.Margarine
 
 Chokolade creme (bliver flydende så ikke tro du har gjort noget galt!):
5 dl.Piskefløde
150 g.Mørk chokolade
 saft af halv appelsin(må gerne smides ud skal ikke bruges mere).
 
 Overtræks creme:
5 dl.piskefløde
150-200 g.chokolade (mørk eller lys, efter eget valg.)
 
Opskrift:
Oven tændes på 200 grader.
Fremgangsmåde:
DE 2 BUNDE SKAL BAGES I SAMME FORM SÅ VENT PÅ DEN ANDEN ER FÆRDIG.
Start med kage bund 1:
Æg og sukker piskes over kogende vandbad til en tyk masse.De tørre ingredienser sigtes sammen og blandes forsigtigt i æggesnapsen. Mælk og fedtstop koges og blandes forsigtigt i dejen, der hældes op i en rund melet form og bages i ca. 20 minutter på 200 grader.Køl den hurtigt ned i fryseren 5-10 minutter, og befri den fra formen så den næste bund kan blive bagt. Lad den hvile 1 times tid og skær den midt over så du har 2 "lagkagebunde" Imens du venter laver du næste bund.

Kagebund 2 (chokolade):
Blandes på præcis samme måde som Kagebund 1. Samme bagetid og det hele! Så der til sidst alt i alt er 4 kagebunde.

Chokolade creme:
fløden koges til chokoladen er smeltet, fløden med chokoladen hældes og i en skål og saft af appelsinen piskes i. Cremen køles ned i fryser Højest ½ time, bare for at sikre at den ikke bliver til is ;-), Hvis der er behov for mere tid sættes den i køleskab, Nedkøles til den skal bruges.

Overtræks creme:
Pisk fløden let, og smelt chokoladen over vandbad, Vend/pisk det hele sammen og lad det stå til det skal bruges (behøves ikke køles ned.)

Vask kageformen af og klip et stykke bagepapir der passer i længen med din form, så den kan ligge langs kanten indeni din form, lad det gerne være så bredt at det når et lille stykke op over kanten. Læg allerførst 1 af de ''lyse'' kagebunde ned i formen, derefter smører du et lag chokolade creme ud på bunden o og ligger 1 chokoladebund ovenpå tryk lidt sammen på det, fortsæt sådan med creme ovenpå og så den lyse bund og derefter creme og den mørke bund. Køl i en halv times tid, og smør cremen udenpå kagen. Pynt kagen med reven Appelsin eller citron skal, god fornøjelse!

Tips:

Det ser uoverskueligt ud men det er det SLET ikke! God appetit!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5543 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu