Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokoscreme med rabarberkompot

Kokoscreme med rabarberkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
100 g.sukker
3 dl.kokoscreme
2 bladehusblas
1 dl.groftrevet kokosmel
2 dl.piskefløde
4-6 stilkerabarber
1 dl.sukker
½ dl.vand
½ vanillestang
 


Opskrift:

Pisk æggene godt sammen med sukker og pisk kokoscremen i. Pisk cremen tyk over svag varme eller vandbad - den må ikke koge. Tilsæt kokosmel og hæld cremen i en skål til afkøling. Udblød husblasen i koldt vand og smelt den i den lune kokoscreme. Vend flødeskum i cremen, når den er afkølet, og sæt den i køleskab mindst 1 time. Rens rabarberne og skær dem i 4 cm lange stykker. Kog en lage af sukker, vand og flækket vanillestang, vend rabarberne i og lad dem få et hurtigt opkog. Stil dem til afkøling. Anret cremen evt. formet som æg omkranset af rabarber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10631 gange,
og udskrevet 146 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu