Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarberpie

Rabarberpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessertpie

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ kg.rabarberstilke
300 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
 
 Creme:
2 æg, delte
35 g.sukker
1 tsk.hvedemel
2 dl.sødmælk
 


Opskrift:

Rabarberstilkene vaskes, snittes i stykker og drysses med sukker og vanillesukker. Frugten lægges i et smurt gratinfad. Æggeblommerne piskes længe med sukker og mel. Mælken koges og piskes lidt efter lidt i æggeblommerne. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, til den jævner. Æggehviderne piskes meget stive og vendes forsigtigt i cremen. Denne hældes straks over rabarberne, og pien bages ca. 30 min. ved 160 grader. Den serveres straks, drysset med sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9251 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu