Kaffe/mazarin kage

Kaffe/mazarin kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : jo1103

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.margarine
0.5 dl.kaffe må gerne være stærk
1.5 dl.mælk
 
250 g.sukker
 
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
2 æg
 
 flormelis
 
Opskrift:
smelt margarinen tilsæt kaffe og mælk og lad det få et opkog til sæt så sukker, sukkeret skal være helt smeltede, tages af komfuret og lad det køle lidt af,

tilsæt mel blandet med bagepulver og natron, rør det godt sammen og tilsæt 1 æg af gangen og rør det hele godt sammen. hæld dejen i en form med bagepapir, firkantede eller rund
form. bages ved 200 grader i ca. 35 min, prik i dejen med en lille træpind hvis der hænger dej på skal den have lidt længer tid.

når kagen er kold sigtes der flormelis på den.
den er bedst samme dag den er bagt, den kan også fryses ned til sener brug.

Tips:

du kan tilsætte nødder, syltetøj, frugt, 2 spsk. essenser mm. kan også laves uden kaffe der skal du så bruge 2 dl mælk, hvis du bruger juice eller frugt saft skal du bruge 1 dl mælk og 1 dl juice/frugtsaft. Husk at mælken skal i margarinen først eller skeler det og smager ikke godt


karakterer:
Opskriften er vist 4330 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu