Kaffe/mazarin kage
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Fryseegnet : ja Indsendt af : jo1103 Indsendt : Red : |
|
|
smelt margarinen tilsæt kaffe og mælk og lad det få et opkog til sæt så sukker, sukkeret skal være helt smeltede, tages af komfuret og lad det køle lidt af,
tilsæt mel blandet med bagepulver og natron, rør det godt sammen og tilsæt 1 æg af gangen og rør det hele godt sammen. hæld dejen i en form med bagepapir, firkantede eller rund form. bages ved 200 grader i ca. 35 min, prik i dejen med en lille træpind hvis der hænger dej på skal den have lidt længer tid. når kagen er kold sigtes der flormelis på den. den er bedst samme dag den er bagt, den kan også fryses ned til sener brug. Tips: du kan tilsætte nødder, syltetøj, frugt, 2 spsk. essenser mm. kan også laves uden kaffe der skal du så bruge 2 dl mælk, hvis du bruger juice eller frugt saft skal du bruge 1 dl mælk og 1 dl juice/frugtsaft. Husk at mælken skal i margarinen først eller skeler det og smager ikke godt |
|
Opskriften er vist 5237 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne