Bønnepostej med hvidløg

Bønnepostej med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : meltesen

Indsendt :



Ingredienser:
1 ds.røde kidneybønner
2 fedhvidløg
1 tsk.tørret rosmarin
0.5 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Skyl bønnerne grundigt.
Kom bønner, hvidløg, rosmarin, salt og 1 spsk olie i en kasserolle.
Varm det hele godt igennem, til bønnerne begynder at falde fra hinanden.

Blend det hele sammen med den sidste olie.
Lad det køle af og spis det på brød eller brug det som tilbehør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6964 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

René  -  2012-03-06 15:14:31
Lidt neutral i smagen. Man kunne nok godt tilføje lidt flere krydderier. Men alt i alt en god opskrift =)