Bønnepostej med hvidløg

Bønnepostej med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : meltesen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 ds.røde kidneybønner
2 fedhvidløg
1 tsk.tørret rosmarin
0.5 tsk.salt
2 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Skyl bønnerne grundigt.
Kom bønner, hvidløg, rosmarin, salt og 1 spsk olie i en kasserolle.
Varm det hele godt igennem, til bønnerne begynder at falde fra hinanden.

Blend det hele sammen med den sidste olie.
Lad det køle af og spis det på brød eller brug det som tilbehør.


karakterer:
Opskriften er vist 7376 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

René  -  2012-03-06 15:14:31
Lidt neutral i smagen. Man kunne nok godt tilføje lidt flere krydderier. Men alt i alt en god opskrift =)