Mælkelapper (eller klatkager uden natron)

Mælkelapper (eller klatkager uden natron), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : namia

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3 dl.mælk
5 æg
0.5 dl.sukker
4 dl.hvedemel
3 spsk.smør
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Smelt smøret og bland alt i til en jevn røre.
Lad gerne røren stå i 15 minutter inden den steges i panden.
Steges i pande på komfuren ved 2/3 varme. Vendes i panden, steges ca. 1 min. på hver side.

Tips:

Jeg bruger helst teflonpande uden smør, og tager en stor øse med røre for hver lap. For at korte tiden, kan man stege to lapper om gangen om det er en stor pande. Du kan spise dem som de er, eller med syltetøj. Jeg kan godt lide syltetøj og CremeFraiche på. Mælkelapper er populært blandt børnene.


karakterer:
Opskriften er vist 3430 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu