Grøn aspargessuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Madvogteren Indsendt : Red : |
|
|
Bræk eller skær den træet ende af de grønne asparges. Skær hovederne af og gem dem, skær stængerne i mindre stykker. Hak løgene fint og svits dem kortvarigt i smør
sammen med aspargesstykkerne i en gryde. Hæld vin og bouillon ved og lad det hele simre for svag varme i cirka 20 minutter, hvorpå suppen blendes sammen med den hakket persille. Si nu suppen gennem en sigte, hæld suppen tilbage i gryden igen og varm den forsigtigt op til kogepunktet under omrøring. Rør maizena ud i fløden med en gaffel og tilsæt bladningen til suppen sammen med de rå aspargeshoveder, og lad det simre videre i 3-4 minutter ved svag varme. Smag til med salt, peber og lime-citronsaft. Rist nigellafrøene kortvarigt på en tør varm pande og server dem i en lille skål som tilbehør til at drysse på suppen. Lun flute eller en anden slags brød kan anbefales. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 8112 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne