Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grøn aspargessuppe 02

Grøn aspargessuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Madvogteren

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.grønne Asparges.
2 løg.
1 tsk.smør.
2 dl.tør hvidvin.
8 dl.grøntsags-eller hønsebouillon. terninger kan bruges.
2 dl.fløde 9% kan godt bruges.
2 tsk.maizenamel.
2 spsk.lime-citronsaft.
2 spsk.hakket persille. kan undlades
1 spsk.ristet nigellafrø. kan undlades
 
Opskrift:
Bræk eller skær den træde ende af de grønne asparges. Skær hovederne af og gem dem, skær stængerne i mindre stykker. Hak løgene fint og svits dem kortvarigt i smør
sammen med aspargesstykkerne i en gryde. Hæld vin og bouillon ved og lad det hele simre for svag varme i cirka 20 minutter, hvorpå suppen blendes sammen med den hakket persille. Si nu suppen gennem en sigte, hæld suppen tilbage i gryden igen og varm den forsigtigt op til kogepunktet under om rørning. Rør maizena ud i fløden med en gaffel og tilsæt bladningen til suppen sammen med de rå aspargeshoveder, og lad det simre videre i 3-4 minutter ved svag varme. Smag til med salt, peber og lime-citronsaft.
Rist nigellafrøene kortvarigt på en tør varm pande og server dem i en lille skål som tilbehør til at drysse på suppen. Lun flute eller en anden slags brød kan anbefaldes. Velbekommen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6279 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu