Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk ægge - citronsuppe

Græsk ægge - citronsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1 l.god hønsebouillon
1 løg
1 dl.løse ris
3 æggeblommer
 saft af 2 citroner
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bring bouillonen i kog.

Pil løget og skær det i terninger og kom dem i suppen sammen med de løse ris. Lad det koge småt i ca. 15 min.

Pisk æggeblommer og citron sammen i en skål. Hæld gradvis den varme suppe i æggene under piskning.

Smag til med salt og peber og server straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11571 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu