| |
|
Rabarberbudding
Rabarberbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
½ | kg. | rabarber½ kg. rabarber | 1 | tsk. | maizenamel1 tsk. maizenamel | 4 | spsk. | sukker4 spsk. sukker | | | | | | Mandeldej: Mandeldej: | 3 | | æg3 æg | 3 | spsk. | sukker 3 spsk. sukker | ½ | dl. | mandler½ dl. mandler | | | | | | |
| |
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i ca. 3 cm lange stykker. Læg stykkerne i et smurt, ovnfast fad.
Bland maizenamel og sukker og drys blandingen over rabarberne. Dæk formen med aluminiumsfolie og bag dem i ovnen i 15 min ved 225 grader.
Del æggene og kom blommer og hvider i hver sin skål.
Pisk blommerne hvide og luftig med sukkeret.
Skold og smut mandlerne og hak dem fint.
Bland dem i ægge/sukkerblandingen.
Pisk hviderne til hårdt skum og vend dem forsigtigt i blandingen.
Fordel blandingen over de forbagte rabarber.
Sænk temperaturen til 175 grader C og bag i yderligere ca. 25 minutter.
Server Flødeskum til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10972 gange, og udskrevet 221 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|