Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladeis med strejf af appelsin

Chokoladeis med strejf af appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Kakaofuglen

Indsendt :



Ingredienser:
5 dl.piskefløde
4 pasteuriseret æggeblommer
3 spsk.flormelis
100 g.lys chokolade (brugte guldbars mælkechokolade)
40 g.mørk kakao
1 appelsin
 
Opskrift:
Fløde, blommer og flormelis RØRES og varmes op i en gryde, til den har en cremet konsistens - MÅ IKKE KOGE.
Den lyse chokolade knækkes i mindre stykker, og røres i den varme masse.

Når chokoladen er smeltet, sigtes kakaoen i og røres rundt indtil du har en mørkebrun masse.
Til sidst kommer du revet appelsinskal i fra hele appelsinen.

Massen sættes på køl til den er blevet koldere - ikke køleskabskold.

Har du en ismaskine hælder du nu massen i maskinen.

Har du bare en fryser, hælder du isen i en beholder og sætter den i fryseren - hvor du kigger til den en gang imellem, og røre lidt rundt i den - på den måde kan du undgå at den danner krystaller.

Tips:

Chokolade og kakao kan justeres efter smag og behag. Velbekommen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4725 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu