Tunmousse 22

Tunmousse 22, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : tror det ikke

Indsendt af : Michaela

Indsendt :



Ingredienser:
2 ds.tun i vand
2 dl.Creme fraiche
1 løg
2 tomater
6 dl.grøntsagsboullion
5 blade husblas
 evt.saft af ½ citron
 
Opskrift:
kog vand og lav 6 dl grøntsagsboullion.
læg husblassen i en skål med koldt vand.
Dræn tunen og blend de 2 tomater, løget, creme fraiche og tunen i en skål.
de 6 dl boullion skal være varme (men endelig ikke kogende).
vrid husblassen og kom den op i boullionen og vær sikker på at den er helt opløst, derefter blandes boullion og tun, løg, tomater sammen og stillis på køl ca 4-5 timer og så er den klar


Tips:

fedtfattig og kan, som hovedregel, spises af både diabetikere og GB-patienter


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4342 gange,
og udskrevet 65 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu