Rødkålssalat efter princippet, man tager alt godt
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Rikke Stougaard Indsendt : Red : |
|
|
Pres de to af appelsinerne. Bland saften sammen med den ene deciliter olie.
Rødkålshovedet skæres i 2 – 3 milimeter brede strimler, der skæres over så de er 1/3 så smal. Vindruerne skæres i halve. Skrællen skæres af de 5 appelsiner, og de skæres i mindre stykker, ca. 3 x 3 cm. Skrællen pilles af granatæblerne, kernerne tages ud. Valnødderne skæres i halve. Blegsellerien skæres ud. Hvis man vil variere retten lidt, kan man købe noget granatæblesirup hos en indvandrergrønthandler og bruge det i stedet for olie, det sparer fedtet. Vær klar over, at granatæblesirup er ret kraftig, men god i smagen. Jeg synes, at det er synd, at putte salt og peber i. Man kan søde med lidt honning. Det hele blandes sammen. Det minder lidt om slik. |
|
Opskriften er vist 13464 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne