Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber med yoghurt

Rabarber med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
700 g.spæde rabarberstilke
 smør eller margarine til formen
1 dl.sukker
1 tsk.kanel
4 dl.yoghurt naturel
2-3 tsk.vanillesukker
 


Opskrift:

Skyl rababerne og skær dem i mindre stykker. Spæde rabarber behøver ikke at blive skrællet.

Smør en ovnfast form og læg rabarberstykkerne i. Drys med sukker og kanel og dæk formen med folie. Kog rabarberne i ovnen ved 225º i 15-20 min eller til rabarberne er bløde. Lad dem køle.

Rør yoghurten sammen med vanillesukkeret. Hæld den i portionsskåle og fordel rabarberne oven på.

Stil skålene et øjeblik i køleskabet inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10661 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu