smør eller margarine til formen smør eller margarine til formen
1
dl.
sukker1 dl. sukker
1
tsk.
kanel1 tsk. kanel
4
dl.
yoghurt naturel4 dl. yoghurt naturel
2-3
tsk.
vanillesukker2-3 tsk. vanillesukker
Opskrift:
Skyl rababerne og skær dem i mindre stykker. Spæde rabarber behøver ikke at blive skrællet.
Smør en ovnfast form og læg rabarberstykkerne i. Drys med sukker og kanel og dæk formen med folie.
Kog rabarberne i ovnen ved 225º i 15-20 min eller til rabarberne er bløde. Lad dem køle.
Rør yoghurten sammen med vanillesukkeret. Hæld den i portionsskåle og fordel rabarberne oven på.
Stil skålene et øjeblik i køleskabet inden serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11346 gange, og udskrevet 326 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider