Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagte rødløg luksus version

Bagte rødløg luksus version, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Nyskovvej

Indsendt :



Ingredienser:
 Rødløg
 Jomfru olivenolie
 Enebær Knust med kniv (ca 10stk)
 Rørsukker
 Kanel (valgfri)
 Lauerbærblade (ca 6stk)
 Sherry
 
Opskrift:
Rødløg pilles og halveres, derefter snittes der kun lige akurat så meget af rodenden at løgenes lag stadig hænger sammen.De halve løg ligges i et ildfast fad på den flade side, hvor bunden er dækket af olivenolie. Knuste Enebær(ca10stk) og lauerbærblade(ca6stk) fordeles mellem de halve løg. Det hele stænkes med sherry.
Rørsukker drysses over de halve løg. Hvis man ønsker en lidt mere "julet" smag drysses lidt kanel over løgene sammen med rørsukker.
Det ildfaste fad dækkes med staniol som trykkes helt ned til løgene og sættes i en forvarmet ovn i 20-25 min.ved 200 grader. Når tiden er gået fjernes staniol og løgene vendes forsigtigt i den lage der nu er i det ildfaste fad, hvorefter de ligges tilbage på den flade side igen. Herefter bages de færdige i ca 15 min uden staniol så lagen kandiserer, og serveres straks.

Tips:

Denne opskrift er rippet fra det engelske madprogram River Cottage. men de smager simpelthen så godt at jeg bliver nød til at dele den. Jeg mener det er bedst at anvende en pæn mellem- størrelse løg. Store løg giver længere bagetid og små bliver svære at styre når de skal vendes. Er perfekte til gode stege og bøffer... Enjoy


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 11257 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu