Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blinies af risengrød

Blinies af risengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 Stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Hanne Knuth

Indsendt :



Ingredienser:
 En rest risengrød ca. 1600g
4 æg
 hvedemel eller kartoffelmel hvis grøden er lind.
 løg
 karry
 paprika
 Chilli
 skyr
 evt.creme fraiche
 Røget laks
 "caviar
 rødløg
 rucola
 
Opskrift:
Risengrødsresten røres med æg og mel, hvis grøden er lind. En fast grød behøver ikke noget mel.

Af 1600 gr. grød kan man lave 4 varianter. I den ene portion kan man putte løg og salt og peber i.

I den anden kan man putte karry og salt og peber i.

I den tredie kan man putte paprika, chilli og salt og peber i.

I den fjerde kan man putte hvad man synes passer godt sammen med fisk.

1 æg passer til 4 - 500 gr risengrød og der bliver ca 12 blinies. Dejen sættes på en varm pande med olieblandet margarine glattes lidt ud og steges brune.

Gæsterne kan selv lave deres blinies ved at de lune blinies sendes rundt og det gør man også med skyrdressingen, der er smagt til som man ønsker det, men salt og peber skal der til og evt. dild eller sennep eller, paprika - you name it.

Rødløg i små tern, caviar, laks, rucola sendes også rundt, så gæsterne selv kan kreere deres blinies. Med hvidvin til er det en hyggelig forret og de forskellige ting kan man fint have puttet i skåle i forvejen.

Tips:

"Bliniserne" smager også godt sammen med ost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7139 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Else Marie Halkjær  -  2015-05-24 22:32:03
Ris - og dermed risengrød - er ikke beregnet for opskrifter med lavt indhold af kulhydrater

Hanne  -  2012-01-03 13:46:13
Ja tak. Det er rigtig fint.

Per  -  2011-12-29 14:44:33
Det er kun i ingredienslisten at komma virker som tabulering, men jeg har været inde og ændre lidt i opskriften, så den er mere læsbar, håber det er ok nu?

Hanne Knuth  -  2011-12-28 19:40:19
Jeg kan se, der er nogen forvirring i min opskrift.Der bør stå 32 stk ved antal.Ved ret bør der stå Forret; men det er jo også en slags grundopskrift. Det vigtigste er dog, at det er en forret. Så har jeg konsekvent ikke sat kommaer i fremgangsmåden, fordi jeg troede, det ville give tabuleringer. Jeg håber I vil rette det; ellers kan man blive helt forpustet af at læse fremgangsmåden. På forhånd tak og godt nytår. Hanne Knuth