Blinies af risengrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Hanne Knuth Indsendt : Red : |
|
|
Risengrødsresten røres med æg og mel, hvis grøden er lind. En fast grød behøver ikke noget mel.
Af 1600 gr. grød kan man lave 4 varianter. I den ene portion kan man putte løg og salt og peber i. I den anden kan man putte karry og salt og peber i. I den tredie kan man putte paprika, chilli og salt og peber i. I den fjerde kan man putte hvad man synes passer godt sammen med fisk. 1 æg passer til 4 - 500 gr risengrød og der bliver ca 12 blinies. Dejen sættes på en varm pande med olieblandet margarine glattes lidt ud og steges brune. Gæsterne kan selv lave deres blinies ved at de lune blinies sendes rundt og det gør man også med skyrdressingen, der er smagt til som man ønsker det, men salt og peber skal der til og evt. dild eller sennep eller, paprika - you name it. Rødløg i små tern, caviar, laks, rucola sendes også rundt, så gæsterne selv kan kreere deres blinies. Med hvidvin til er det en hyggelig forret og de forskellige ting kan man fint have puttet i skåle i forvejen. Tips: "Bliniserne" smager også godt sammen med ost. |
|
Opskriften er vist 8964 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Else Marie Halkjær - 2015-05-24 22:32:03 Ris - og dermed risengrød - er ikke beregnet for opskrifter med lavt indhold af kulhydrater Hanne - 2012-01-03 13:46:13 Ja tak. Det er rigtig fint. Per - 2011-12-29 14:44:33 Det er kun i ingredienslisten at komma virker som tabulering, men jeg har været inde og ændre lidt i opskriften, så den er mere læsbar, håber det er ok nu? Hanne Knuth - 2011-12-28 19:40:19 Jeg kan se, der er nogen forvirring i min opskrift.Der bør stå 32 stk ved antal.Ved ret bør der stå Forret; men det er jo også en slags grundopskrift. Det vigtigste er dog, at det er en forret. Så har jeg konsekvent ikke sat kommaer i fremgangsmåden, fordi jeg troede, det ville give tabuleringer. Jeg håber I vil rette det; ellers kan man blive helt forpustet af at læse fremgangsmåden. På forhånd tak og godt nytår. Hanne Knuth |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne