Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbær- og rabarberstrudel

Jordbær- og rabarberstrudel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :





Ingredienser:
 Hvedemel til udrulning
1 færdiglavet strudeldej eller 1 færdiglavet, aflang mørdej
1 l.jordbær
300 g.nye rabarber
4-5 spsk.rasp
4-5 spsk.sukker
2 tsk.kanel
1 æg
2-3 spsk.flormelis
 


Tilbehør:
Creme fraiche, flødeskum eller vanillesovs.
Opskrift:

Drys lidt hvedemel ud på et bord og læg dejen på det.

Skyl rabarber og jordbær og tør dem. Nip jordbærrerne , rens rabarberne, hvis det er nødvendigt og skær jordbærrerne i skiver.

Drys lidt af raspen på dejen, læg frugten på, lagvis sammen med sukker, kanel og resten af raspen. Rul dejen sammen til en stor rulle og buk enderne ind.

Læg strudlen på en plade med sammenføjningen nedad. Pisk ægget sammen og pensl strudlen godt.

Bages ved 200 grader C i ca 35 min til den har fået en fin farve.

Lad strudlen køle lidt og sigt lidt flormelis over lige inden serveringen. Serveres lunken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9471 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu