Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tomatsauce 03

Tomatsauce 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Henning

Indsendt :



Ingredienser:
1 fennikel
1 alm. løg
0.5 dl.pernod
1 ds.flåede tomater
 
Opskrift:
Fennikel samt løg skæres i tynde strimler.
De sauteres i lidt olie med masser af friskkværnet peber
over svag varme uden af tage farve i cirka 15 minutter.

Pernod tilsættes og koges ind.
Derefter tilsættes blendede flåede tomater, og saucen koges godt igennem.

Den sigtes og smages til med salt og peber

Tips:

man kan eventuelt piske lidt koldt smør i


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2550 gange,
og udskrevet 35 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu