Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbertærte med mandellåg

Rabarbertærte med mandellåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Desserttærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.smør
200 g.mel
3 spsk.kakao
1 knsp.salt
75 g.flormelis
1 æggeblomme
1 bdt.rabarber
100 g.smør
50 g.sukker
1 stortæg
1 citron
100 g.mandler
2 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Hak smør og mel sammen til en grynet masse, tilsæt kakao, salt, flormelis og saml det hele med æggeblommen. Stil den koldt en halv time. Rul dejen tyndt ud.læg den i en stor smurt tærteform. Prik dejen med en gaffel. Bages ved 180C i 10 min. Vask rabarberne og skær dem i 2 cm lange stykker. Fordel dem i tærtebunden. Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt mel, æg og fintrevet citronskal. Pisk dejen godt sammen. Hak mandlerne fint og vend dem i dejen. Smør dejen udover rabarberne. Bages ved 180C i 40 min. Serveres med koldt flødeskum eller creme fraiche.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbertærte



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14623 gange,
og udskrevet 357 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Måske er det bare mig, det har en ekstra sød tand, men næste gang vil jeg nu nok drysse raberberne med lidt sukker og lade dem trække 1/2 t. inden bagning, ellers en formidabel dessert.