tænd ovnen på 180 grader. Blend bananer og æg godt sammen i en foodprocessor og tilsæt yoghurt og puddersukkerend. Blend det hele godt. Rør sukkeret med smørret , så det er let og luftigt og vend de gofthakkede valnødder pg rosimer i. Tilsæt sukker-smør blaningen i bananblandingen og vend forsigtigt mel, bagepulver og krydderiger i dejen. Bag kagerne midt i ovnen i en smurt muffinform i 30 min. Kig til kagerne undervejs, og dæk evt. formende med sølvpapir, hvis skorpen er ved at bilve mørk. Lad kagerne køle helt at, inden de spises. Kagerne er meget holdbare og bliver kun bedre af at blive bagt dagen inden, de skal spises.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4340 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider