Kryrede banankager

Kryrede banankager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : pas

Indsendt af : OneDirection

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
3 bananer
2 æg
1 dl.græsk yoghurt
125 g.puddersukker
125 g.sukker
125 g.smør
50 g.valnødder
50 g.rosiner
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 tsk.stødt kanel
1 tsk.allehånde
 
Opskrift:
tænd ovnen på 180 grader.

Blend bananer og æg godt sammen i en foodprocessor og tilsæt yoghurt og puddersukkerend. Blend det hele godt.

Rør sukkeret med smørret, så det er let og luftigt og vend de grofthakkede valnødder og rosiner i. Tilsæt sukker-smør blandingen i bananblandingen og vend forsigtigt mel, bagepulver og krydderiger i dejen.

Bag kagerne midt i ovnen i smurte muffinsforme i 30 min.

Kig til kagerne undervejs, og dæk evt. formende med sølvpapir, hvis skorpen er ved at blive mørk. Lad kagerne køle helt at, inden de spises.

Kagerne er meget holdbare og bliver kun bedre af at blive bagt dagen inden, de skal spises.


karakterer:
Opskriften er vist 4864 gange,
og udskrevet 69 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu