Frokost tunsalat (Kan dybt anbefales)

Frokost tunsalat (Kan dybt anbefales), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MadgladLin

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tomat
0.5 løg
 Mayonnaise (Græsk yoghurt kan også bruges)
1 ds.tun (Ligegyldigt om det er I olie eller vand)
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kom tunen i en tallerken, og hak det I mindre dele med en gaffel. Kom dernæst mayonnaise i, til blandingen tunen er blevet nogenlunde cremet.

Hak tomaten og løget i små stykker, og bland det Sammen med tunen. Smag til med salt og Peber.

For at peber den lidt op, Kan du altid komme et par citron dråber I.

Tips:

Den smager super, og er ikke mindst super sundt! Kom det på rugbrød, og nyd den! Anbefaler rugbrød I stedet for lyst. Tip: for at pynte Tunsalaten kan du putte et persille blad oppe I toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 18151 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-24 13:39:33
En meget lækker salat, tomaten var en glimmerende ide også et par oliven skåret i tern og lidt feta ost i meget små stykker. Hvis du benytter Græsk yoghurt kan denne drænes. Mål 4 spsk yoghurt op i et kaffefilter og lad det dryppe 1 times tid eller til yoghurten er halveret i mængden. Hvid peber har lidt mere af et bid end sort peber. Citron og/eller eddike er begge Konserveringsmidler således holder salaten sig lidt længere i køleskabet. Hos mig overlevede salaten ikke mere end 3 dage, men det var nu mest min skyld da der ikke var mere tilbage i skålen.