Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rhubarb Crunch

Rhubarb Crunch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3/4 dl.havregryn (små eller storvalsede)
2 dl.hvedemel + 2 spsk.
3 3/4 dl.brun farin
150-160 g.margarine eller smør, skåret i mindre stykker
11 dl.rabarber i terninger
1½ - 2 dl.sukker
 tsk.kanel
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Bland havregryn, mel og brun farin med en køkkenmaskine (foodprocessor). Ikke for meget da grynene ellers bliver ødelagt. Tilsæt smørret og bland indtil det hele er rørt sammen. Man skal stadig kunne se de hele havregryn. Det skal være lidt støvet.

I en skål blandes rabarber, 2 spsk. mel, sukker, kanel og vand, indtil det hele er rørt sammen. Hæld rabarber blandingen i et aflangt ovnfast fad (det skal være glas eller porcelæn). Dæk med havregryns blandingen, der glattes let ud over det hele.

Det hele bages i en forvarmet 175 grader C varm ovn i ca. 45 min (1 time hvis ovnen er kold). "Crunchen" er færdig når frugten bobler op omkring kanterne, og toppen er gylden og sprød.

Tips:

Der er mange variations muligheder, jordbær og nødder kan blandes i, men så skal der nok ændres på sukkerindholdet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)

Opskriften er vist 14903 gange,
og udskrevet 370 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2010-05-09 17:39:30
3/4 dl havregryn... mon ikke det skal være 3 til 4 dl? 11 dl rabarber mærkeligt mål, skal det være en liter? Meget sød men god med mere havregryn end 3/4 dl.


Ole  -  0000-00-00 00:00:00
Så har vi også været flinke