Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Romkugler lavet af kage

Romkugler lavet af kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Mia nielsen

Indsendt :



Ingredienser:
1 jordbær roulade
1 mazerinkage
 kakao, efter behov
 rom essens, efter behov
 
Opskrift:
du tager jordbær rouladen og marzerinkagen og pisker sammen så det bliver en ensartet dej.
der efter kommer du kakao i efter behov hvor mørk du synes den skal være.
også kommer du rom essensen i til hvor meget du synes den skal smage af.

Tips:

har skerevt efter behov med kakao og rom essens, da vi alle er forskellige og har forskellige smagsløg. jeg har ikke sat antal rom kugler på, da jeg ikke ved hvor mange der bliver da jeg har lavet det til en slags konfekt med små romkugler overtrukket med chokolade og krymmel. man kan også bruge andre kager i opskriften men det kan i selv ekspermintere med :D god fornøjelse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 28473 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeanette  -  2013-01-12 16:29:09
Havde ikke noget kakao hjemme, så jeg brugte 300 g Chokoladekage rester jeg havde i fryseren i istedet - det kan igså klart anbefales... Sidste gang da jeg brugte denne opskrift fik jeg 21 (som hver vejede 30 g), kom en pind i dem og dyppede dem i chokolade= GUF... Denne gang (med chokoladekagen) fik jeg 31 a 30 g...

Jeanette  -  2013-01-12 15:54:41
Verdens bedste og nemmeste romkugler...

  -  2012-11-04 09:02:52
1/2 flaske romessens 3 sps kakao

Nana  -  2012-10-20 13:22:25
Den er bare god - og nem :)

  -  2012-03-17 16:40:22
Jeg har lavet romkugler efter denne opskrift uden at vide, at den lå her ;) Men jeg brugte 2 spsk kakao og ca. 2½ spsk romessens. Så vil jeg heller ikke have mere i. Den er svær at "smage til" uden krymmel, da krymlen giver det sidste pift!