Farsbrød med rabarber
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør en fars af kød, æg, salt og peber. Form til et brød og sæt farsbrødet i ovnen med baconskiver viklet over ved 180 grader i ca. 40 min.
Kartoflerne koges møre. Rabarberstykkerne koges letmøre i sukker og vand. Champignon ristes af. Farsbrød skæres i skiver og serveres med champignon og rabarber. |
|
Opskriften er vist 15080 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (103 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2005-01-01 01:01:01 Jeg bruger røget mørbrad i stedet for bacon, det er godt. og ikke så fedt. Ulla Lund - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har ikke proevet den endnu, men den lyder saa spaendende, t jeg vil lave den til et par gaester i ugens loeb. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne