Farsbrød med rabarber

Farsbrød med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
400 g.hakket kalv og flæsk
1 æg
 salt
 peber
150 g.sliced bacon
 
6 stænglerrabarber, i mindre stykker
50 g.sukker
1 dl.vand
 
125 g.champignon i mindre stykker
 
400 g.nye kartofler
Opskrift:
Rør en fars af kød, æg, salt og peber. Form til et brød og sæt farsbrødet i ovnen med baconskiver viklet over ved 180 grader i ca. 40 min.

Kartoflerne koges møre.

Rabarberstykkerne koges letmøre i sukker og vand.

Champignon ristes af. Farsbrød skæres i skiver og serveres med champignon og rabarber.


karakterer:
Opskriften er vist 13104 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (103 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lena  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg bruger røget mørbrad i stedet for bacon, det er godt. og ikke så fedt.

Ulla Lund  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har ikke proevet den endnu, men den lyder saa spaendende, t jeg vil lave den til et par gaester i ugens loeb.