Pisket fløde efter smag og behag Pisket fløde efter smag og behag
Opskrift:
Varm Chimay øllet - den må naturligvis ikke koge - og bryg en omgang stærk kaffe. I kaffebønnerne knækkes en eller to kanelstænger, så de bliver brygget med. Pisk fløden.
I hvert glas lægges en spiskeske fuld brun sukker nederst og dernæst tilsættes der 30 cl. af den opvarmede Chimay. Når det er gjort hældes en kop fuld stærk kaffe i og der afsluttes med den piskede fløde på toppen. Prikken over iét kan være at bruge endnu en stang kanel som ske.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 2794 gange, og udskrevet 51 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider