Anderledes og friske appelsin-boller

Anderledes og friske appelsin-boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : liedtke87

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.mælk
50 g.gær
1 tsk.salt
45 g.sukker
3 æg
0.5 tsk.vanille
0.25 appelsin reven skal heraf
0.5 appelsin saften herfra
 mel til dejen ikke klistrer længere
 
 Pensling:
 Æg
 Perlesukker
 
Opskrift:
Gæren røres ud i den lune mælk. Sukker, salt, vanille, æg og skal/saft fra appelsin tilsættes og røres godt sammen. Til sidst æltes dejen sammen til den er jævn og ikke længere klistrer.

Dejen hæver herefter i 30 min.

Derefter formes dejen til boller. De pensles med æg og strøes med perlesukker.
Efterhæver i ca 30. min og bages herefter ved 200 grader på midterste rille i ca. 10 min, eller til de er lysebrune.

Tips:

Dejen er rigtig god til figurer og som snack-brød pga smagen af appelsin og sukker-pynten. De er dejligt friske og børnene elsker dem :)





karakterer:
Opskriften er vist 10946 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu