After Eight

After Eight , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bernt Bräuner

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.After Eight
6–8 spsk.Cognac
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
After Eight stykkerne smeltes i vandbad, mens der røres forsigtig. Pas på at massen ikke bliver stiv. Gem 4 stk. til pynt.

Den smeltede After Eight masse tages af varmen. After Eight masse tilsættes nu 6-8 spiseskefulde Cognac, mens der røres forsigtig. Det er en god ide ikke at komme mere end 1 spiseskefuld Cognac i ad gangen. Chokolademassen må ikke skille.

Pisk nu den kvarte liter piskefløde. Flødeskummet kommes nu over i skålen til den ”let” lune chokolademasse, og flødeskummet vendes nu ganske forsigtigt i, så chokolademassen kan ses i striber i flødeskummet.

Tag 4 høje dessertglas og kom forsigtig den nu færdige chokolademasse i passende mængde i glassene, som derefter opbevares i køleskab indtil de serveres kolde.

Pynt ved servering med 1 stk. hel After Eight i toppen. Kan også serveres med friske jordbær, hindbær eller brombær som pynt, alt efter årstiden.





karakterer:
Opskriften er vist 6884 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-10 19:48:41
Den smager helt fantastisk,,en drømme dessert 👍

  -   2013-03-02 08:33:34
virkelig god